Προϊόντα ζαχαροπλαστείου και αρτοποιίας από αγνά και φρέσκα υλικά, παραδοσιακά με φυσική γεύση.


Τα αρτοζαχαροπλαστεία της οικογενειακής επιχείρησης Νικολαΐδης στην Θεσσαλονίκη προσφέρουν από το 2006 προϊόντα ζαχαροπλαστείου και αρτοποιίας με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά. Το πρώτο ζαχαροπλαστείο εργαστήριο ξεκίνησε , στον Εύοσμο στην οδό Καραολή και Δημητρίου 163.

Δυο χρόνια λειτουργίας μετά και αφού το αρτοζαχαροπλαστείο ταυτίστηκε με το ποιοτικό γλυκό στην περιοχή, η επιχείρηση ανοίγει υποκατάστημα, ζαχαροπλαστείο και πρατήριο άρτου στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στην οδό Τσακμάνη 74.

Το 2014 η επιχείρηση δημιουργεί και το τρίτο κατάστημα, στην Ηλιούπολη επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 237, με σκοπό την ιδιοπαραγωγή προϊόντων άρτου, αρτοσκευασμάτων, σφολιατοειδών και γλυκισμάτων.

Τα αρτοζαχαροπλαστεία Νικολαΐδης έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες σας για εκδηλώσεις όπως: catering, εγκαίνια, παιδικά πάρτυ, προσωπικές εορτές (γενέθλια, ονομαστικές εορτές, επετείους, κλπ)

Πάντα πιστοί στις αρχές μας, για την ποιότητα των προϊόντων μας, εξασφαλίζουμε για εσάς τα καλύτερα και αγνότερα πρωτογενή υλικά. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα γλυκά και τα αρτοσκευάσματα μας, είναι πάντα αρίστης ποιότητας και ολόφρεσκα.

Τα Αρτοζαχαροπλαστεία μας


ζαχαροπλαστείο Ευόσμου
Ζαχαροπλαστείο Ευόσμου

Καραολή και Δημητρίου 163 (Τηλ:2310658827)

Εύοσμος
ζαχαροπλαστείο Ηλιουπολη
Zαχαροπλαστείo Ηλιούπολης

Καραολη και Δημητριου 237 (Τηλ:2310663662)

Ηλιούπολη
ζαχαροπλαστείο Λαγκαδά
Zαχαροπλαστείo Λαγκαδά

Σεραφείμ Τσακμάνη 83 (Τηλ:2394022209)

Λαγκαδά